Jumat, 18 Maret 2011

Bread Pizza

Ingredients :
2 pieces of bread (can be replaced by wheat bread)
1 tablespoon butter
2 tablespoon tomato sauce / chilli sauce
2 pieces of sausage - thinly sliced
2 tablespoons sweet corn
2 tablespoons corned beef
a little grated cheese
little black pepper (if any)
a little cooking oil for greasing pan

Directions :
-Trim the edges of the bread, then apply with butter
-Dabs tomato sauce / chilli sauce. many sauces according to taste
-Dabs pan with a little oil then place the base of aluminum foil and arrange the bread on it is attached
-Stacking corned beef, sweet corn, sausage, and cheese over bread, then sprinkle top with black pepper. Turn on the stove on low heat and toast the bread pizza until cheese melts

Note: topping can be changed according to taste, can also add sliced ​​onion as a flavoring

how to make the base:
To make bread pizza without using the oven takes a layer made ​​of aluminum foil so that the bread doesn't quickly singed. Take a sheet of aluminum foil, fold into three parts, then folded width of approximately 1.5 cm to look like a fan.

19 comment:

thejourneyofasillygirl mengatakan...

I once made this bread pizza on my own. Only with slices of tomato, sausage, and cheese (since there were only those left in my fridge), but it tasted great ;D

petedanjengkol mengatakan...

seems yummyyy... :9 will try this soon :)

yellow-up-yourlife mengatakan...

FB gak punya, sorry :)
emailnya Henny apa??
YM?

ash mengatakan...

halo mbak, salam kenal :)

Ah! dari kemaren aku nyari resep buat bikin pizza roti, akhirnya dapet juga... makasih ya mbak, nanti aku cobain.

senengnya nemu blog ini.. jadi bisa belajar banyak, aku masih amatir kalau soal masak, masih perlu banyak bimbingan.
mm, sayang ku g'punya blogspot jadi g'bisa mem-follow, tukeran link aja bisa g'mbak?

Henny Yarica mengatakan...

@ash : tukeran link juga nggak apa-apa ^^

Ra-kun lari-laRIAN mengatakan...

seems delicious..
oke, lets make some! :D

Gaphe mengatakan...

mengiler mode on ini.. hehe.. hasil jadinya seems delicious gitu. enak yah?..

saya dulu sering bikin pizza, tapi yang instan *tinggal manasin doank sih. hahaha

merry go round mengatakan...

akhirnya mampir kesini jugaaaa... hehehe. udah lama padahal pengen mampir, tapi lupa terus ;) sekarang langsuuung pasang di blogroll supaya bisa update terus sama resepnya Henny.

aku contek resep2nya ya Heeenn... buat dikasih ke mama untuk resep sarapan yg lain. bosen juga tiap pagi sarapan roti pake selai ato roti isi keju. sering-sering share resep sarapan yg simpel tapi enak dan ngenyangin ya saaayy, request pribadi nih :p

nisha mauw qmuw mengatakan...

enak nya ..
jadi lapar ,,:)

sherlina karina mengatakan...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Elmnzel Cleaning mengatakan...

شركة تنظيف بالرياض
المنزل يقدم لكم افضل شركة تنظيف بالرياض من حيث الجودة, الدقة, النظافة, فنحن شركة تنظيف بالرياض نقوم بتنظيف منازل بالرياض, تنظيف فلل, تنظيف مجالس, تنظيف موكيت بالرياض, غسيل كنب, غسيل سجاد
نقدم اقل الاسعار بالمملكة السعودية في خدمات التنظيف وباعلى دقة وجودة
شركة تنظيف منازل بالرياض
http://elmnzel.com/cleaning-riyadh/

ركن الروان mengatakan...

شركة تنظيف موكيت بالرياض
هل تحتاجين شركة متخصصة في التنظيف وتنظيف المجالس بالرياض ؟؟ اليكي ركن الروان شركة تنظيف مجالس وتنظيف موكيت بالرياض
لديها متخصصين في التنظيف ويمكنك الان الحصول علي افضل النتائج المبهرة وبأسعار مذهلة لتكوني في استقبال الضيوف بدون اي احراج
شركة تنظيف مجالس بالرياض
للاتصال بنا والحصول علي اقوي الخصومات 0537006883
http://www.hvofny.com/%D8%B4%D8%B1%D9%83%D8%A9-%D8%AA%D9%86%D8%B8%D9%8A%D9%81-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B1%D9%8A%D8%A7%D8%B6/

شركة المثالية لتنظيف mengatakan...

تخلصك من الحشرات المنزل بانواعها و القوارض نهائيا ؛ و عمل الكشف الدورى من ضمن خدماتها لضمان مستوى الخدمة و التاكد من بيئة صحية ,
شركة المثالية لمكافحة الحشرات القيام باعمال المكافحة الشامله على اعلى مستوى من الحرفيه فى مكافحة الحشرات فى جميع الاوقات هي افضل ما يمكن الحصول علية تقدم خدمة سريعةمبيدات ذات فاعليةاسعار مناسبةلا شك ان الحشرات تثير الذعر عند شركة كشف تسربات المياه بالرياض

شركة تسليك مجارى ببقيق
شركة كشف تسربات المياه ببقيق

Posting Komentar

 
Copyright © Behind The Kitchen. All Rights Reserved.
Distributed by Blogger Templates