Minggu, 03 April 2011

Mango Pudding With Fla Sauce

google.com, pub-0445909779780093, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Ingredients :

1 pcs gelatin powder
500 gr of mango flesh (if you want more easily be replaced with syrup/mango flavor)
600 ml water
1/3-1/2 cans condensed milk (white Indomilk)
100 gr sugar (more or less)

Vla Sauce:

250 ml milk
100 gr sugar
1 egg yolk, mix until soft
1/2 tablespoon cornstarch, dissolve with a little water

How to Make Pudding:

1. Blend mango flesh and enough water until smooth.
2. Combine gelatin powder, water, and sugar. Cook over medium heat. Stir until well blended, then enter mango that has been blend and stir again until boiling.
3. After boiling, pour the condensed milk until blended then turn off the stove. Stir again until the steam heat is lost. So that the pudding does not clot.
4. Then pour into molds and chill.

How to Make Vla Sauce:

1. Boil milk and sugar over medium heat, then reduce the heat.
2. Take 2-3 tablespoons milk sugar mixture, mix into the beaten egg yolks and stir until well blended.
3. Re-enter the milk mixture egg yolks into a pan of milk that was boiling on the fire, little by little while stirring until well blended.
4. Thicken with cornstarch solution, then turn off the stove. Stirring constantly until slightly cool.

14 comment:

Audrey Marsha mengatakan...

Wow... enaknya... jadi ngiler nih

thejourneyofasillygirl mengatakan...

oh, I love mango! mangganya pake mangga apa tu mbak? serat2nya disaring dulu ya?

Hennyyarica mengatakan...

@thejournalofasillygirl : pakai mangga biasa, saya ga tau apa namanya..serat-seratnya kalau mau disaring boleh, tidak disaring juga tidak apa-apa..rasanya justru lebih enak ^^

Anonim mengatakan...

fufufufu. mangga!!
mbak nyontek ya... Insyaallah mau praktekin.
*happy*

DewiFatma mengatakan...

Jadi ngences...slruuupp!

Ninda Rahadi mengatakan...

kapan bisa nyobain bikin ya kalo dikos ngga ada kompor ginii

alrisjualan mengatakan...

Pudingnya nmaknyusss... Liat fotonya aja udah ngiler apalagi kalo makan yang beneran. Salam kenal. Tukaran link ya.
(Alris)
http://PakOsu.wordpress.com/

Husnul Khotimah mengatakan...

Wow.. i ilke this post, and i like $$ :P

sukses terus mba henny, semangat ya.. tinggal Optimasi :P

Hennyyarica mengatakan...

hahaha, mari belajar optimasi!!!
sampe sekarang ga ngerti, soalnya makin jarang belajar

Septian Dwi mengatakan...

hmmm.... YUMMY.......

pasti nendang bgtz.......

mksh ya resepnya......., saya coaba......


komment balik yaaaa
follow n tuker link jg yaaa

eman2017 mengatakan...

التغليف للأجهزة الكهربائية يتم كما لو أنك قمت عميلنا الكريم بشراء الجهاز جديد، في البداية نقوم فى شركه نقل عفش بالظهران بفصله ومن ثم تنظيفه ومن ثم التغليف باستخدام الفلين والذي يقوم بإحاطة الجهاز مع ضمان عدم تعرضه للكسر أو الخدش ومن ثم يتم وضعه في أحد الصناديق ذات الحجم المناسب له ومن ثم نقوم بربطه بالحبال. شركة نقل عفش بالدمام
شركة نقل اثاث بالدمام
افضل شركة نقل اثاث بالدمام وشركه نقل عفش بالخبر والقطيف  والامر ليس قاصرا على الدمام  وانما لدينا فروع اخرى بالجبيل والقطيف والاحساء  و نحن من أوائل الناس كــ شركة نقل عفش بالخبر والدمام لدينا خبرة متطورة في خدمات نقل اثاث السكنى والتجاري والفندقي بكل عناية ومهنية لعملائنا الكرام بالاعتماد على تكنولوجيا النقل من الباب إلى الباب باستخدام أحدث الآليات في النقل لضمان أمان خدمة النقل في اقل وقت واقل تكاليف أرخص شركة نقل عفش بالدمام
شركة نقل عفش بالجبيل
شركتنا شركة نقل اثاث بالجبيل الأفضل كونها تنظم من عملها، وتنظم من عمالتها، فكل عامل له عمل مخصص يقوم به. شركة نقل اثاث بالجبيل

Posting Komentar

 
Copyright © Behind The Kitchen. All Rights Reserved.
Distributed by Blogger Templates